GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur

Gastenboek


Gastenboek

46 berichten op 10 pagina's
Mireille Gelderblom
13-06-24 16:47:01
5 juni is Peter weer op bezoek geweest bij ons in De Groene Wei, onze bewoners hebben weer optimaal genoten van zijn mooie verhaal vol herkenning. Dit maakte ook mooie verhalen los bij onze bewoners, zo waardevol dat zij weer even terug in de tijd zijn en hun herinneringen met ons kunnen delen.
We kunnen bijna niet wachten tot hij ons weer komt bezoeken...
Antoinette van der Linden
11-06-24 13:58:17
Op 6 juni hebben wij voor onze collega's van Zorggroep Marijke een Beleefavond georganiseerd, in het kader van de dag van de zorg. Peter heeft op deze avond twee workshops verzorgd, waarbij beleving en verhalen vertellen centraal stonden. Onze collega's waren enorm enthousiast over de inhoud van de workshop en de bevlogenheid van Peter.
Ik denk dat wij Peter zeker nog een keer gaan uitnodigen om bij onze bewoners een mooi verhaal te komen vertellen.
Marijke Cluistra
04-06-24 18:59:39
Afgelopen zaterdag hadden we onze 3-jaarlijkse familiedag.
72 personen van 11 maanden tot 76 jaar. Zo leuk!
We hadden Joeri nalist gevraagd om verslag te komen geven aan radio Gaaf Woord. Nou dat hebben we geweten! Hij vroeg ons het hemd van het lijf. Hij weet nu van alle familie vete’s, zwarte schapen, prille liefdes en wie de rijke tante’s zijn.
Het was in éen woord: Gaaf!!!
Een echte aanrader. Een ijsbreker en contact legger. Zo leuk!!
Bedankt Peter, voor je onvergetelijke bezoek!
Anita Losse
23-03-24 13:55:54
Peter kwam bij ons op Talma Borgh in Apeldoorn een verhaal vertellen in het kader van het thema de boekenweek. Hij had een verhaal waarin de mensen zich herkenden. Het was leuk dat mensen zich weer dingen van vroeger herinnerden en er over mee konden praten. De voorwerpen die hij mee had kwamen menigeen bekend voor. Het was een gezellige middag.
Gerard de Haan
21-12-23 16:33:47
Stichting Het Vlot had dit jaar voor de traditionele kerstviering met leden en vrijwilligers, aan Peter de Borst gevraagd om een van zijn verhalen te komen te vertellen. Het werd een succes omdat hij in staat was en is om met zijn publiek om te gaan (hier: mensen met een verstandelijke beperking). Het werd kortom: een geslaagde viering.
Tonen: 5  10   20

Voelt u zich vrij om uw ervaring, recensie, mening, vraag, aanbeveling of tip hier achter te laten. 

 
E-mailen
Bellen
Info