GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur

Mag ik jullie voorstellen aan Aagje de  huisvrouw....

Beter bekend onder de naam Nieuwsgierig Aagje


Een bijzonder vrouw die de hele dag altijd overal haar neus insteekt. Met name in zaken van een ander. Misschien wel in die van jou. Een erg nieuwsgierig type en misschien zelfs een beetje opdringerig. Een bemoeial zou je kunnen zeggen. Lekker kletsen en roddelen met iedereen. De laatste nieuwtjes horen en doorvertellen. Gevraagd en vooral ongevraagd advies over jouw gedrag, kleding, uiterlijk en leven. Ze bedoeld het allemaal wel goed, maar het komt soms een beetje bot uit haar mond zeg maar.


Soms heeft ze wel een beetje moeite om mee te komen met alle moderne ontwikkelingen van deze tijd. Ze probeert het wel, maar of dat altijd lukt? Ze is een beetje blijven hangen in vroeger als het ware. Valt ook niet mee voor deze alleenstaande, enigszins eenzame vrouw in onze maatschappij.
Als jij ze ontmoet hou je van haar of je mag ze totaal niet. Zo’n type is het.
Maar het komt echt allemaal wel uit een goed, lief en groot hart.
Eigenlijk is ze gewoon op zoek naar een stukje aandacht, een beetje liefde en wat gezelligheid. Net zoals jij en ik dat ook doen, toch?


Wil jij een beetje gezelligheid op je feest of jubileum? Een beetje vrolijkheid op de braderie of markt? Een gezellige noot bij schoolfeest of opening bedrijf? 

Aagje de huisvrouw komt graag kijken en reken maar.....ze zit nooit om een woord verlegen.

 
E-mailen
Bellen
Info