GaafWoord

trouwambtenaar, ceremoniespreker, verhalenverteller, reminiscentiewerker,        typetje Joeri Nalist, clown Peerke en trainingsacteur

Gastenboek


Gastenboek

38 berichten op 8 pagina's
Suzanne Lankhorst
02-03-23 14:40:32
Peter heeft het 12 1/2 jaar jubileum van het Alzheimer café in Sliedrecht fantastisch inhoud gegeven. Herinneringen ophalen en vooruitkijken met "oude en nieuwe" professionals, vrijwilligers en bezoekers, omkleed met passende muziek, gedichten en oma's kleedje. Een bijzondere, memorabele avond voor iedere aanwezige!
Nel de Bruin
31-12-22 15:37:43
Op 26 december Tweede Kerstdag 2022 - Welkom met Kerst te Chaam. Een oecumenische samenwerking tussen de Parochie en de Protestantse gemeente . Onze gast Peter heeft de deelnemers uitstekend meegenomen, vooral op het verhaal over het snoepwinkeltje en de spaardoos met de diverse oude muntjes werd leuk gereageerd. Dit alles omlijst met een kerstdiner bracht vele eenzamen een zeer gezellige middag.
Top Peter, bedankt !
Esther Trenning
25-12-22 14:18:05
Toen wij op 25 oktober 2022 voor de wet trouwden in zeer besloten kring, wisten we al dat we dit tijdens een intiem feest met dierbaren nog eens dunnetjes over wilden doen. We benaderden Peter, want naar onze mening zou hij de enige zijn die de omstandigheden en sfeer goed kon aanvoelen, maar vooral ook de reden waarom we het op deze manier wilden doen.

Lieve Peter, ons voorgevoel zat helemaal goed!

Met jouw benadering, rekening houdend met onze wensen wist je een geweldige mooie en fijne ceremonie te maken. Met een lach, een traan, diepte, maar ook aandacht voor de dingen waarvan je wist dat wij ze heel belangrijk vonden.

Voor ons is dit om meerdere redenen een onvergetelijke dag geworden. En niet alleen voor ons, ook van alle aanwezigen hebben we soortgelijke reacties teruggekregen.

Dank je wel zegt eigenlijk niet genoeg, maar dat hebben we je al laten weten.

Liefs en hele fijne feestdagen,
Jan & Esther
Marijke Cluistra
19-11-22 14:35:46
Afgelopen donderdag werd onze zoon Remco 23 jaar en hebben we clown Peerke uitgenodigd als verrassing voor de jongeren van woonvorm Blokhuis.
Het was een fantastische ervaring.
Peerke maakte op een mooie, rustige manier contact met de jongeren. Hij nam uitgebreid de tijd en maakte muziek, gooide balletjes en de grote blauwe vogel kwam ook nog op bezoek. De jongeren reageerden allemaal op hun eigen, mooie manier. Zelfs met verrassende reacties, heel bijzonder.
We hopen Peerke zéker nog eens uit te nodigen en raden Peerke aan voor andere woonvormen/­groepen/­zorginstellingen.­
Astrid - Coördinator Logeerhuis De Ark
26-10-22 00:51:55
Clown Peerke is op bezoek geweest bij ons in Logeerhuis De Ark in Hardinxveld-Giessendam.
De Ark is een logeerhuis voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking.
Het was prachtig om te zien hoe Peerke contact wist te maken met alle logé's, en ze allemaal benaderde op een manier die bij hen persoonlijk paste.
Er werd muziek gemaakt en gekletst met elkaar, er werd gespeeld met de stoffer die zo lekker zacht was, en de grote blauwe vogel ging bij iedereen even langs om kennis te maken.
Wat een feest was het! Alleen maar blije gezichten!
Clown Peerke bedankt, je was fantastisch! We hebben iets prachtigs om op terug te kijken!
Tonen: 5  10   20

Voelt u zich vrij om uw ervaring, recensie, mening, vraag, aanbeveling of tip hier achter te laten. 

 
E-mailen
Bellen
Info