GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur

Gastenboek


Gastenboek

42 berichten op 9 pagina's
Carmen den Toom
17-05-23 18:32:34
Ik had Peter uitgenodigd om bij mijn oma in het Gastenhuis in Gorinchem te komen als verhalenverteller. Wat kan Peter de mensen mooi meenemen in het verhaal. Hij vertelde een verhaal over een snoepwinkeltje. Door de beeldende vertelling was het echt of je in het snoepwinkeltje stond. Wat zorgde voor nieuwe weetjes voor mij en oude herinneringen bij mijn oma. Overal was aan gedacht, zelfs een proeverij aan het einde. Genoten van begin tot einde, heel erg bedankt Peter!
Anneke van Peer
18-04-23 19:01:47
Peter heeft gisteravond een bijzonder avond gegeven aan de medewerkers en vrijwilligers van dagbesteding
't Warme harme hart ivm het 5 jarig jubileum. Peter bracht zijn voorstelling De MENTIE. Een ontroerend, inspirerend, confronterend en leerzaam interactief programma voor iedereen die te maken heeft met mensen met de ziekte dementie.
Een afwisselende voorstelling die voor een lach en soms een traan zorgde. Het maakte ons bewust van onze houding en handelen en wat we daarin nog positief kunnen veranderen.
Dank je wel Peter! De voorstelling is echt een aanrader om met b.v. je zorginstelling , je team of zorgopleiding te gaan beleven!
Gretha Barelds
27-03-23 15:50:36
Peter is bij ons in de zorginstelling voor ouderen geweest in Hoogeveen.
Hij had een koffer mee met nostalgische spullen.
Hij vertelde 2 verhalen en liet daarbij mooie/herkenbare spullen zien van vroeger waar onze bewoners prachtig op reageerden, mooi om die herkenning te zien en te horen. Het was een mooie middag waar onze bewoners weer even terug gingen naar vroeger, prachtig!!!
Piety Nijhoff
04-03-23 21:49:17
Woensdag 22 februari 2023 was Peter aanwezig in het Alzheimercafe Hardinxveld Giessendam.. Met gasten heeft Peter herinneringen opgehaald aan de hand van een verhaal over de oude en nieuwe telefoon. In het verhaal raakte hij ook andere voorwerpen die herinneringen bij gasten opriepen. Denk aan sunlightzeep.
Het thema van de avond was Reminiscentie. Hoewel Peter reminiscentie deskundige is, heeft hij uitgelegd dat reminiscentie een moeilijk woord is voor het oohalen van positieve herinneringen en deze te delen met elkaar. Dit maakt dat de mens en dus ook de mens met dementie, zich herkent in het verhaal en weer zijn verhaal kan vertellen. Het geeft zelfvetrouwen en de identiteit terug.
Peter, door de wijze waarop jij de avond heeft verzorgd, was het een zeer aangename bijeenkomst met ontspanning, herkenning, verbondenhheid, gezelligheid en leerzaam.
Dank je wel, het was top!
Suzanne Lankhorst
02-03-23 14:40:32
Peter heeft het 12 1/2 jaar jubileum van het Alzheimer café in Sliedrecht fantastisch inhoud gegeven. Herinneringen ophalen en vooruitkijken met "oude en nieuwe" professionals, vrijwilligers en bezoekers, omkleed met passende muziek, gedichten en oma's kleedje. Een bijzondere, memorabele avond voor iedere aanwezige!
Tonen: 5  10   20

Voelt u zich vrij om uw ervaring, recensie, mening, vraag, aanbeveling of tip hier achter te laten. 

 
E-mailen
Bellen
Info